Det här är mer än ett centrum!

Karta över Södertälje CentrumDet är vårt gemensamma vardagsrum och en smältdegel för olika kulturer och traditioner. Det är en stadskärna med gågata, kanal och brett utbud av butiker, tjänsteföretag, serviceinstanser, fik och restauranger. Här vill vi skapa stolthet och trygghet genom att inspirera till att måna om varandra och vår närmiljö.

Du är mer än en besökare!

Du är en inspiration, en gäst och en ambassadör. Du är en del av Södertälje Centrum. Du vill trivas, vara trygg och stolt – inte sant? Tillsammans kan vi lyfta vårt gemensamma vardagsrum till ett rent, snyggt och tryggt centrum genom en sådan enkel sak som att kasta skräp i papperskorgar och fimpar i askfaten. Att gå ut på stan ska vara som att komma hem, tänker vi. Hur tänker du?

 

Pick up the spirit är ett långsiktigt projekt för att minska nedskräpningen, där verksamma i centrum vill bidra tillsammans med dig. Läs hälsningar till dig som besökare från några av våra Centrumprofiler här (Länk till sida 2)

 

Under våren 2018 sätts fler papperskorgar och askkoppar upp, vi ploggar (joggar och plockar skräp samtidigt) och magnetfiskar i maren för att få upp skrot. Politikerna har en städdag ute på stan och barnen får en egen skräpshow med Vattenmannen och Speed på Marenplan.

 

HÅLL SÖDERTÄLJE RENT

Aktiviteter v 17, 23 – 27 april.

Plogging 23/4 kl.7 & 24/4 kl. 18 (Start Actic Sydpoolen) Anmäl här!

Politikerstäd 24/4 kl. 13 (Politikertorget)

Vattenmannen och Speed 26/4 kl. 13 & kl.17  (Marenplan)

Magnetfiske  26/4 kl. 17:30 (Marenplan)

Speakers Corner 23, 25, 26, 27/4 kl. 7:35 (Centralstationen)

 

Kolla in facebookevenemanget här

 

Var med oss i Pick Up the spirit – tillsammans för ett rent snyggt och tryggt centrum!